Bezoek onze vestiging in:
/

Een stijlvolle bostuin

DeGrootHoveniers-Stijlvolle-bostuin
23 juli 2024
Aanleg

Je bent dol op de natuur en verlangt ernaar om je te omringen met het weelderige groen van de buitenwereld. Terwijl je langzaam tussen de bomen wandelt, dringt de verkwikkende geur van verse bladeren je neus binnen. Je sluit je ogen en het lijkt alsof je in een uitgestrekt bos staat, omgeven door de rust en sereniteit van de natuur. Wanneer je je ogen weer opent, dringt het besef tot je door: dit prachtige groene toevluchtsoord is gewoon je eigen tuin.

Wat is een bostuin?

De naam zegt het misschien al maar een bostuin is een tuin waarbij veel planten, struiken en bomen gepland worden. Karakteristieke slingerpaadjes kronkelen door je eigen tuin en nodigen je uit voor een rustige wandeling. De kalmte die deze natuurlijke planten uitstraalt, biedt een perfecte ontsnapping aan de hectiek van het dagelijks leven.

Een bostuin inrichten naar jouw smaak

Een bostuin gaat niet alleen over struiken en bomen planten, maar gaat om het complete plaatje. Voor een natuurlijke uitstraling kan je ook een zwemvijver toevoegen aan de tuin. Natuurlijk water voelt veel zachter aan dan het water van een zwembad. Stel je voor dat je zwemt tussen de weelderige planten, omringd door de serene schoonheid van de natuur. Terwijl je door het heldere, kalme water glijdt, kun je echt genieten van het rustgevende gevoel en de verfrissende ervaring die alleen een natuurlijke zwemomgeving kan bieden.

Overdekt genieten?

Hoewel bomen al veel beschutting bieden, wil je misschien ook graag droog en overdekt van je bostuin genieten. Wij kunnen een stijlvolle en functionele overkapping voor je plaatsen, zodat je zelfs bij regen of felle zon kunt blijven genieten van de prachtige omgeving. Met een goed geplaatste overkapping creëer je een comfortabele buitenruimte waar je het hele jaar door van je tuin kunt genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

De voordelen van een bostuin

Als je graag omringd bent door groen, biedt een bostuin de ideale oplossing. De aanwezigheid van bomen creëert een natuurlijke oase van koelte en schaduw, wat vooral tijdens de zomermaanden een verfrissend toevluchtsoord vormt. Een bostuin is niet alleen een plek van rust, maar ook een bron van voortdurende visuele verrassing. Het hele jaar door transformeert de tuin met de seizoensgebonden veranderingen in kleur, textuur en vorm.

Laat je verbeelding tot leven komen

Heb je al een levendig beeld van je droomtuin in gedachten? Onze ervaren specialisten kunnen jouw visie omzetten in een realistisch 3D-tuinontwerp. Door nauwkeurig naar al je wensen en ideeën te luisteren, creëren ze een virtuele weergave die precies laat zien hoe jouw ideale tuin eruit zal zien. Of het nu gaat om een serene bostuin, een kleurrijke bloementuin of een strakke, moderne buitenruimte, wij zorgen ervoor dat je ontwerp tot leven komt. Laat je inspireren en breng samen met onze experts je droomtuin tot werkelijkheid.

Ultiem genieten door een bostuin gemaakt door onze specialisten

Wij staan graag voor u klaar om jouw droomtuin werkelijk te maken, ook als dat een bostuin is. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een tuin creëren waarin jij gelukkig wordt. Neem vrijblijvend contact op en bespreek al je wensen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.