Bezoek onze vestiging in:
/

Een leeftuin voor het hele gezin

DeGrootHoveniers-Leeftuin-voor-het-gezin
27 juli 2024
Aanleg

Wil je een tuin creëren waar jij en je vrouw rustig onder de overkapping een boek kunnen lezen, je kinderen onbezorgd rondjes kunnen rennen en je hele familie comfortabel kan samenkomen aan een grote buitentafel? Wij kunnen een schitterende leeftuin ontwerpen die perfect is voor het hele gezin. Onze deskundige tuinontwerpers houden rekening met al jullie wensen, zodat er een harmonieuze ruimte ontstaat die zowel ontspanning als speelplezier biedt. Klinkt goed toch?

Het ontwerpen van een leeftuin

Vaak heb je al een duidelijk beeld van hoe je ideale tuin eruit moet zien, maar het tot leven brengen van deze visie kan een uitdaging zijn. Wij helpen je graag om jouw ideeën om te zetten in werkelijkheid met ons 3D-tuinontwerp. Onze specialisten gaan uitgebreid met je in gesprek om al je wensen en voorkeuren te bespreken. Met behulp van ons 3D-ontwerp krijg je een gedetailleerde en realistische weergave van wat er allemaal mogelijk is in jouw tuin. Samen kunnen we de plannen finetunen en eventueel aanpassen om de perfecte balans te vinden. Zo kun je alvast ervaren hoe het is om door jouw droomtuin te wandelen, nog voordat de eerste schop de grond in gaat.

Een overkapping laten plaatsen

Kun je het je al helemaal voorstellen? De zon schijnt, de kinderen spelen vrolijk in de tuin en eindelijk heb je een moment voor jezelf. Je nestelt je in een comfortabele stoel, pakt je favoriete boek erbij en zet je zonnebril op. Terwijl je je verliest in de bladzijden, voel je de warmte en hoor je het gelach van de kinderen op de achtergrond. De tijd lijkt te vervliegen, en je geniet van elk kostbaar moment van rust en ontspanning. Onze specialisten plaatsen graag een overkapping waaronder je kan genieten op warme dagen.

Als we alle wensen en bijbehorende afmetingen hebben besproken en afgestemd, begint ons vakwerk. Vanuit een ontwerp creëren we in onze gespecialiseerde houtwerkplaats jouw unieke buitenruimte, geheel op maat. Hierbij besteden we aandacht aan elk detail, zodat het eindresultaat niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit op jouw persoonlijke stijl en de omgeving.

Een zwembad aanleggen in je leeftuin?

Waar worden kinderen echt gelukkig van? Zwemmen natuurlijk! Met een zwembad in de tuin geef je je kinderen de ultieme speelervaring en zorg je voor onvergetelijke zomers. Natuurlijk mag jij ook af en toe een duik nemen. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin compleet is en perfect aansluit bij jouw wensen. Van het ontwerp en de technische aspecten tot de faciliteiten rondom het zwembad, wij werken nauw samen met onze ervaren leveranciers om jouw droom waar te maken. Onze gezamenlijke expertise garandeert dat elk detail klopt, zodat je optimaal kunt genieten van je eigen stukje paradijs in de tuin.

Geen tijd voor een nieuwe tuin?

Heb jij je handen vol aan de kinderen en geen tijd om aan de tuin te werken? Laat me je een geheim verklappen: je kunt de volledige zorg voor je tuin aan onze vakmensen overlaten. Wij begrijpen precies hoe we dit moeten aanpakken en nemen het werk graag van je over. Na een uitgebreid gesprek waarin we al je wensen en ideeën bespreken, kun jij je weer richten op je gezin. Ondertussen gaan wij aan de slag om jouw tuin om te toveren tot een prachtig geheel, zonder dat jij er verder omkijken naar hebt. Onze expertise en toewijding garanderen dat je tuin perfect wordt, zodat jij later alleen nog maar hoeft te genieten van het resultaat.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.