Bezoek onze vestiging in:
/

Werken in je eigen tuin?

DeGrootHoveniers-Kantoor-in-de-tuin-_0000_03
19 juli 2024
Aanleg

Vandaag is het je thuiswerkdag. Terwijl je naar de keukentafel loopt en je laptop openklapt, hoor je veel geluiden uit de woonkamer komen. Je pakt een warm kopje koffie uit de keuken en keert terug naar de tafel, waar het geluid van de woonkamer steeds luider lijkt te worden. Het gezin is al in de woonkamer en hun levendige interacties vullen het huis. Je probeert je te concentreren terwijl je aan je koffie nipt, maar de drukte om je heen maakt het lastig om je gedachten te ordenen. Er is gelukkig een oplossing; een buitenkamer als kantoor.

Ongestoord werken in een buitenkamer

Door een buitenkamer te plaatsen in je tuin creëer je een eigen plek waar je ongestoord kan werken. Hier kun je je echt goed terugtrekken en raak je minder snel afgeleid doordat je in een aparte ruimte werkt. De buitenkamer kan gemakkelijk afgesloten worden, waardoor je je optimaal kunt concentreren. Dit is ideaal als je productief wilt zijn tijdens het thuiswerken. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van een eigen kantoor. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze pagina van een buitenkamer.

Hoe ziet een buitenkamer eruit?

Een buitenkamer is een volledige overkapping met glazen wanden die zowel aan uw huis kan worden toegevoegd als vrijstaand in jouw tuin kan worden geplaatst. Als aanbouw wordt de buitenkamer direct aan de gevel van de woning gemonteerd en gescheiden van je huis met een schuifdeur. Voor een vrijstaande buitenkamer kan je de buitenkamer eenvoudig op de gewenste locatie in de tuin plaatsen. Door wanden toe te voegen bouw je een eigen kantoor.

Wat zijn de voordelen van een buitenkamer als kantoor?

Het overwegen van een buitenkamer als thuiskantoor biedt niet alleen praktische voordelen, maar opent ook de deur naar een werkruimte doordrenkt met natuurlijk licht, dankzij de transparante glazen wanden. Voldoende lichtinval is cruciaal voor een productieve werkomgeving, terwijl de mogelijkheid om te genieten van het omringende groen en de tuin een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur bevordert, zelfs tijdens het werken. De tuinkamer fungeert als een inspirerend toevluchtsoord waar je naar buiten kunt kijken en misschien nieuwe ideeën kunt opdoen, gevoed door de serene schoonheid van een goed onderhouden tuin.

Ontwerp je eigen buitenkamer

Wij begrijpen je erg goed als de buitenkamer in de stijl van de tuin moet komen. Gelukkig kan je bij ons je eigen buitenkamer ontwerpen. Op deze manier kan je jouw wensen tot vervulling brengen. Klik op de afbeelding om naar de 3D configurator app te gaan. Hier kun je de modellen volledig naar jouw wensen aanpassen en direct een offerte op maat ontvangen.

DeGrootHoveniers-Kantoor-in-de-tuin-_0001_02

Heb je een vergunning nodig voor een buitenkamer?

Overweeg je een buitenkamer binnen vier meter van je huis te bouwen? Houd er dan rekening mee dat deze niet hoger mag zijn dan 30 centimeter boven de eerste verdieping. In dit geval mag de buitenkamer dezelfde functie hebben als de woning zelf.

Heb je een ruime tuin en overweeg je de buitenkamer verder dan vier meter van je huis te plaatsen? Dan mag het maximaal drie meter hoog zijn. De precieze hoogte kan per gemeente verschillen, dus het is verstandig om altijd een check te doen bij jouw gemeente voordat je aan de slag gaat. Onze specialisten zullen hier ook op letten bij de intake van de buitenkamer.

Wij helpen jou met een buitenkamer

Wil je niet meer aan de keukentafel zitten en wil je een eigen kantoor waar je ongestoord kan werken. Wij helpen je. Neem gerust contact op of maak een afspraak voor een buitenkamer.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.