Bezoek onze vestiging in:
/

Een zwembad in de tuin?

Zwembad in de tuin
9 augustus 2024
Aanleg

Geniet je ervan om ’s ochtends baantjes te trekken als het weer goed is, maar ontbreekt het je aan tijd om naar het zwembad te gaan? Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om dit gewoon in je eigen tuin te kunnen doen. Onze specialisten staan klaar om dit voor jou werkelijkheid te maken. We nemen alles voor je uit handen, van het ontwerp tot de technische realisatie. Zullen we beginnen?

Een compleet nieuwe tuin met een zwembad

Geef je tuin een volledige transformatie. Naast de aanleg van een zwembad kan ook de rest van de tuin een grondige opknapbeurt gebruiken. Onze specialisten staan klaar om je wensen te bespreken en om samen een gedetailleerd plan op te stellen. De tuinaanleg wordt uitgevoerd volgens een strakke planning onder leiding van onze ervaren projectleider. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten en dat elke fase van het project soepel verloopt. Zodra de tuin klaar is, kun je direct genieten van een prachtig vernieuwde buitenruimte met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen.

De voordelen van een zwembad in de tuin

Een zwembad in je tuin biedt niet alleen een perfecte plek om te ontspannen en te genieten, maar ook een prachtige omgeving om kostbare tijd door te brengen met familie en vrienden. Wist je dat zwemmen wordt beschouwd als een van de gezondste sporten die je kunt beoefenen? Baantjes trekken is niet alleen verfrissend, maar ook goed voor je algehele gezondheid.

Het onderhouden van een zwembad

Een zwembad onderhouden hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een van de belangrijkste onderhoudstaken is het schoonmaken van het zwembadfilter, wat ongeveer vier keer per jaar moet gebeuren. Dit proces helpt om opgehoopt vuil af te voeren en vermindert de druk op de filter, waardoor de efficiëntie en levensduur van het filtersysteem worden verlengd.

Een ander essentieel aspect van zwembadonderhoud is het waterpeil in de winter. Het is raadzaam om het zwembad tijdens de koude maanden gevuld te houden met water. Het water zorgt voor de noodzakelijke tegendruk tegen de wanden en voegt het benodigde gewicht toe om structurele schade te voorkomen. Een leeg zwembad loopt het risico dat de grond rond de kuip de wanden naar binnen drukt, wat tot ernstige schade kan leiden.

Bij de installatie van je zwembad zullen onze specialisten uitgebreide instructies en waardevolle tips geven om ervoor te zorgen dat je zwembad in optimale staat blijft. Ze zullen je begeleiden bij het hele proces en zorgen dat je volledig voorbereid bent op het onderhoud van je nieuwe zwembad, zodat je zorgeloos kunt genieten van je zwemparadijs.

Een poolhouse in de tuin?

Een zwembad wordt pas echt compleet met een poolhouse, de ideale plek om lange zomerdagen door te brengen met vrienden en familie. Dit veelzijdige bijgebouw kan volledig naar eigen wens worden ingericht en biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning en gemak.

Stel je voor dat je een ruime eettafel met comfortabele stoelen plaatst, perfect voor zomerse barbecues en gezellige diners in de buitenlucht. Of richt het poolhouse in met een toilet en een douche, zodat gasten zich gemakkelijk kunnen omkleden en opfrissen na een verfrissende duik in het zwembad.

Wij maken jouw droomtuin waar

Creëer een ware blikvanger in je tuin met een prachtig zwembad, aangelegd door onze ervaren specialisten. Wij zetten ons in om jouw droomzwembad te realiseren en streven ernaar je verwachtingen te overtreffen. Of je nu een elegant design of een speelse familieplek voor ogen hebt, wij zorgen ervoor dat elk detail perfect aansluit bij jouw wensen.

Van het eerste ontwerp tot de laatste technische afwerking, wij begeleiden je door het hele proces. Ons team staat klaar om je te adviseren en te inspireren, zodat het eindresultaat niet alleen functioneel, maar ook esthetisch schitterend is. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen en ontdek hoe wij jouw tuin kunnen transformeren.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.