Bezoek onze vestiging in:
/

Ontmoet David Tielemans

11 september 2024

David vierde onlangs zijn 12,5-jarig jubileum bij ons, iets waar we enorm trots op zijn! Het werd dus hoog tijd om hem in de spotlight te zetten. David begon bij ons als stagiair, heeft zijn sporen verdiend als hovenier voor zowel onderhoud als aanleg, en heeft enkele jaren de functie van voorman aanleg vervuld. Inmiddels zit hij helemaal op zijn plek als projectleider aanleg en komt hij iedere dag naar kantoor met zijn broodtrommel gevuld met vier boterhammen kaas en een Knoppers-koek.

David’s passie voor het vak en de uitdagende projecten geven hem elke dag een kick. “Ik krijg energie als zowel onze klanten als onze hoveniers met tevredenheid op een project terugkijken.” Daarnaast waardeert David het familiegevoel binnen ons team enorm: “We doen veel samen en helpen elkaar altijd. Dat maakt het werken bij De Groot Hoveniers zo fijn.”

David is opgegroeid op de boerderij van zijn ouders in Boekel, maar heeft vorig jaar het ouderlijk nest verlaten en zijn eigen huis gekocht in zijn favoriete dorp. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om fysiek bezig te zijn, of het nu gaat om tuinieren, klussen rondom zijn huis of rijden met zijn oldtimer-tractor. Ook gaat David graag op stap met zijn vrienden, het liefst met een Jupiler in de hand. 😉

David heeft zo zijn eigen manier van communiceren. Gelukkig hebben wij, als collega’s, zijn codetaal inmiddels ontcijferd. Als je hem hoort zeggen: “Effe kijken hoe we dat fixen,” hoef je niet bang te zijn dat alles misgaat; hij bedoelt simpelweg dat de uitdaging in goede handen is. En kijk ook niet vreemd op wanneer hij plots reageert met ‘snaps’. Nee, hij denkt dan niet aan Snapchat of Duitse borrels, maar geeft gewoon aan dat hij begrijpt wat je zegt.

In David’s tuin mogen een prachtig gazon en bloeiende planten niet ontbreken. Zijn favoriete plant is de Hydrangea paniculata ‘Limelight’. Deze plant bloeit lang en verandert prachtig van kleur door het seizoen heen. Zijn gouden tuinierstip? “Zorg ervoor dat wat mooi is, mooi blijft. Onze vakmensen helpen je graag om van je tuin een trotse ontmoetingsplek te maken voor familie, vrienden en buren.”

Wij zien David als een gedreven collega met passie voor zijn werk en oog voor detail. Klantgericht, altijd klaar voor iedereen. Hij houdt ook van een feestje, maar zal als stille genieter nooit op de voorgrond treden. Al met al een echte teamplayer! Op nog veel meer mooie jaren bij De Groot Hoveniers, David!

 

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.