Bezoek onze vestiging in:
/

Ontspanning met een hottub in tuin

De-Groot-Hoveniers-Hottub
8 juli 2024
Aanleg

Stel je voor: na een vermoeiende dag op het werk kom je eindelijk thuis. Je voelt nog steeds de spanning in je schouders en rug. Je besluit dat het tijd is voor wat welverdiende ontspanning. Je kleedt je om en haalt je favoriete drankje uit de koelkast. Met je drankje in de hand loop je naar buiten, richting de tuin. Terwijl je de tuin binnenstapt, voel je een zachte bries op je gezicht. Daar staat de hottub op je te wachten. Het water is al heerlijk warm en de stoom stijgt rustig op in de koele avondlucht. Bij De Groot Hoveniers kunnen wij dit voor je realiseren. Hoe klinkt dat?

De voordelen van een hottub in tuin

Zoals hierboven vermeld is een hottub een fantastisch hulpmiddel om te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Het helpt om het stresshormoon te verminderen, waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk kunt herstellen. Daarnaast is het heerlijk om te genieten van de buitenlucht terwijl je ontspant. Of het nu zomer of winter is, het contrast tussen het warme water en de frisse buitenlucht zorgt voor een unieke en krachtige ervaring.

Waar plaats je een hottub in de tuin?

Het is belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren wanneer je een hottub in de tuin plaatst. Zo moet er gelet worden op de ondergrond, waterafvoer en de kachel. Denk eens aan een locatie die een beetje beschut is tegen wind en regen. Een tuinhuisje of een deel van een overkapping kan bescherming bieden en het gebruik van de hottub aangenamer maken, ongeacht het weer. Onze specialisten denken uiteraard met je mee om de hottub ervaring aangenaam te maken.

Hoe wordt de hottub verwarmd?

De hottub wordt verwarmd door middel van hout stoken. Zorg ervoor dat je genoeg hout hebt om de hottub warm te houden. Het is belangrijk dat het hout bestaat uit zowel kleine als grote blokken en dat het schoon en droog is. Als je de grotere blokken langzaam kunt laten branden en er weinig rook uit de kachelpijp komt, heb je het vuur goed aangestoken. Het duurt ongeveer 2 uur voor het water op de ideale tempratuur is van 38 tot 40 graden.

Kost het onderhouden van een hottub veel tijd?

Het is niet nodig om veel tijd te besteden aan het onderhoud van een hottub, maar het is wel belangrijk om regelmatig aandacht te besteden aan het schoonmaken en in de goede staat houden van de hottub. Zorg ervoor dat je een professional laat controleren of de pomp, verwarming en andere mechanische onderdelen van de hottub goed werken. Zo voorkom je grote problemen en dure reparaties in de toekomst.

De Groot Hoveniers zetten graag een hottub bij jou in de tuin

Dankzij onze diepgaande kennis, jarenlange ervaring en onverdeelde passie voor tuinen, verzekeren wij dat we jouw tuin kunnen transformeren tot een oase van schoonheid en rust. Bij ons staat jouw visie altijd centraal, en we streven ernaar om die tot leven te brengen met vakmanschap en zorgvuldige aandacht voor detail. Maak vrijblijvend een afspraak om een hottub in de tuin te laten plaatsen.

Voel je thuis in jouw tuin

Wil je met ons sparren over jouw plannen, dromen en ideeën? We gaan graag met je om de tafel. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in of neem contact op. Tip: bekijk ter voorbereiding alvast onze werkwijze.

Contact

De Groot Hoveniers
Korte Heikantstraat 4-6
5408 SR Volkel
info@degroothoveniers.nl
0413 27 28 11

De Groot Tuinen
Sigarenmakerstraat 10
4871 EL Etten-Leur
info@degroothoveniers.nl
0763 03 35 54

Je vind ons op:

Waar ben je naar op zoek?

Via onderstaande zoekbalk kun je onze website doorzoeken. Kun je niet vinden wat je zocht? Neem dan contact met ons op. 

Download onze werkwijze flyer

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ontvang direct onze werkwijze in je inbox.